SPOOR Group meeting

chaired by Michael Garrett (UMAN)
Tuesday, 23 May 2017 from to (Europe/Berlin)
at Park Plaza Amsterdam Airport ( ROOM: JFK 1 )
Melbournestaat 1 1175 RM Lijnden the Netherlands Hotel number: +31 206551007
Description
The first SPOOR group meeting will take place at the

Park Plaza Amsterdam Airport
Melbournestaat 1
1175 RM Lijnden
the Netherlands


AGENDA:

11am - arrival/refreshments (JFK Lobby)
11.30am–1pm - meeting (Room JFK1)
1–2pm - Lunch (JFK Lobby)
2–4.30pm - meeting (Room JFK1)
End 

Shuttle to the venue every 30 Minutes. On full and half hour.
From railway station to shuttle station: 2 minutes walking
From terminals airport to shuttle station: 2 minutes walking
(Follow the signs- it is well signposted.)
Duration of trip to the venue: 8 minutes



Participants Jacqueline Casado Iglesias; Paco Colomer; Marco de Vos; Juris Freimanis; Michael Garrett ; Simon Garrington; Testi Leonardo; Rainer Mauersberger; Izabela Rottmann; Karl Schuster; Huib van Langevelde; Tiziana Venturi; René C. Vermeulen; Anton Zensus
Material:
document pdf filedown arrow
Go to day
  • Tuesday, 23 May 2017
    • 11:00 - 11:30 Arrival
    • 11:30 - 11:40 Welcome & Introduction (MAG) 10'
    • 11:40 - 12:20 Current Status of previously completed/on-going actions (RadioNet3) 40'
      11.40 QueSERA WP summary (MAG) - 10 min
      11.50 ERTRC report, Response and potential follow-up actions (AZ, all) - 15 min, incl discussion.
      12.05 RadioNet-work (AZ intro, all) - 15 min, incl. discussion 
    • 12:20 - 13:00 Info exchange 40'
      12.20 Update on national positions/strategy (~5-10 min per party, incl. discussion)
      
    • 13:00 - 13:45 Lunch
    • 13:45 - 15:10 Info exchange (cont.) 1h25'
      13.45 Update on national positions/strategy (~5-10 min per party, incl. discussion)
      
      14.15 Update from RadioNet (AZ) - 10 mins
      14.25 JIV-ERIC (HJvL) - 10 min
      14.35 EVN vision (TV) - 10 min 
      14.45 CRAF (RCV) - 15 min 
      15.00 ILT-ERIC (RCV) - 10 min 
    • 15:10 - 15:45 Ucoming issues 35'
      15.10 Impact of the SKA & related issues e.g. EC/Community engagement (All) 
      15.30 What else do we need to prepare for ? e.g. funding agency, EC, Astronet initiatives etc. (All)
    • 15:45 - 15:55 Summary of where we are (MAG) 10'
    • 15:55 - 16:00 AOB 5'
    • 16:00 - 16:01 END